Lediga tjänster

Just nu söker vi inga tjänster

Vi söker nu

Produktionstekniker

Din roll som produktionstekniker på Ekenäs Mekaniska innebär att du tillsammans med dina kollegor har ansvar för att driva företagets tekniska arbete.

En stor del av uppgifterna är att ansvara för implementering av nya produkter i vår verkstad. Andra förekommande uppgifter är, anskaffning av produktionsutrustning, rationaliseringsprojekt, tekniskt säljstöd m.m.

Du kommer också ha en viktig roll i företagets arbete med ständiga förbättringar.

Arbetstiden är dagtid.

Personliga egenskaper
Produktionsteknikern är i vår verksamhet länken mellan marknad och produktion. Arbetet ska leda fram till att både kundens och våra egna krav uppnås därför är egenskaper som social kompetens, strukturerat arbetssätt och analytisk förmåga helt nödvändiga. Du har dokumenterad erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom tillverkningsindustrin och är en van projektledare. Då de flesta av våra kunder finns inom den internationella fordonsindustrin är erfarenhet från detta segment och goda kunskaper i engelska ett krav. Kunskaper i tyska samt kännedom om VDA är starkt meriterande.

Mer information om tjänsten får du genom att ringa Produktionschef Mikael Hahn, telefon 0383-345 08, 070-655 45 08 eller maila på mikael.hahn@ekenasmekaniska.se

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt person, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Skicka din ansökan via e-post till mikael.hahn@ekenasmekaniska.se